Chindia Targoviste – Gloria Buzau, derby în Liga 2
August 22, 2023

Chindia Targoviste – Gloria Buzau, derby în Liga 2

By
  • 8
  • 0

Robert Sălceanu, unul dintre fundașii de bază ai Gloriei Buzău, echipă antrenată de Andrei Prepeliță, nu se desparte de cei dragi nici în timpul meciurilor. Și-a tatuat pe piele zodia tatălui, a fratelui și ochiul mamei sale.

La 19 ani, Robert Sălceanu, este jucător cu ștate vechi la Gloria Buzău. Pentru tânărul fundaș este la cel de-al treilea sezon la echipă și speră ca anul acesta să fie unul norocos, mai ales că a venit cu bagheta Andrei Prepeliță.

„Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, acela de a promova. Și cu siguranță va veni această promovare. Am ratat anul trecut, acum 2 ani am pierdut la ultimul meci intrarea în play-off, anul acesta trebuie să fie al nostru. În ultimii ani, am prins toate dezamăgirile cu Gloria”, a spus Robert Sălceanu.

El e fotbalistul care și-a tatuat toată familia pe corp! Azi e derby în Liga 2

Foarte apropiat de cei dragi, fotbalistul a ținut să aibă familia tot timpul alături de el: „Am 5…

Citeşte mai mult

Prev Post

Planul de negociere cu care guvernul merge la Bruxelles. Ce creștere a deficitului este luată în calcul și lista scurtă a măsurilor fiscale

Next Post

Oamenii călătoresc din ce în ce mai mult. Turismul mondial va ajunge la 155 trilioane de dolari în 10 ani

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0