Poşta Română: Concedierile colective afectează 100 de salariaţi din administraţia centrală şi nu personalul din structurile operaţionale
August 21, 2023

Poşta Română: Concedierile colective afectează 100 de salariaţi din administraţia centrală şi nu personalul din structurile operaţionale

By
  • 51
  • 0

Reorganizarea Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) nu este un proiect nou, iar salariaţii care au primit notificare de preaviz sunt exclusiv cei ale căror posturi nu se mai justifică în procesul de modernizare pe care îl traversează Poşta Română, printre aceştia regăsindu-se şi aşa numitele “pile” politice ori situaţiile de conflict de interese.

Scrisoare in postaFoto: Ben Molyneux / Alamy / Profimedia Images

Aceste precizări ale Poştei Române vin ca urmare a articolelor difuzate în mass-media în ultima perioadă, legate de reorganizarea companiei Poştei Române.

“Reorganizarea Companiei nu este un proiect nou. Acesta a fost demarat în anul 2021, ca parte a procesului de modernizare a Poştei Române; majoritatea salariaţilor susţine modernizarea Companiei şi a fost alături de actuala echipă de management încă de la începutul acestui proces”, aratră un comunicat al instituției, citat de Agerpres.

Ca dovadă, spun oficialii Poștei,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Întrevedere Ciolacu – premierul Greciei. Schengenul, sprijinirea Rep. Moldova și a Ucrainei, printre temele de discuție

Next Post

Experiența de zbor. Cum evaluează oamenii călătoriile cu avionul din ultimii 2 ani

post-bars

Leave a Comment