Performanță de SENZAȚIE! Avem un român lider la juniori
August 21, 2023

Performanță de SENZAȚIE! Avem un român lider la juniori

By
  • 24
  • 0

Norbert Maior este noul lider al Campionatului European de Raliuri (FIA ERC) cu o etapă înainte de finalul sezonului, o premieră istorică pentru țara noastră în automobilismul sportiv.

Norbert face echipaj cu sora sa mai mică, Francesca Maior, cei doi concurând împreună încă din 2018. Deși au început sezonul fără un obiectiv anume, fiind constrânși de găsirea unui buget, cei doi se află acum în fața unei reușite spectaculoase.

În weekend-ul trecut, au terminat pe locul 4 la juniori în Barum Czech Rally Zlín 2023, a cincea rundă a sezonului, și astfel i-au depășit în clasamentul general pe norvegienii Ola Nore Jr/Rune Eilerstsen, absenți în Cehia.

Performanță de SENZAȚIE! Avem un român lider la juniori în Campionatul European de Raliuri

Astfel, după această etapă, Maior are 106 puncte, fiind urmat în acest top de italianul Robert Dapra, cu 102 puncte, și de Ola Nore jr, cu 94 de puncte.

Etapa finală se va da în Ungaria, în…

Citeşte mai mult

Prev Post

Cu cât au contribuit jocurile de noroc la Bugetul României. Taxele impuse de ONJN operatorilor și încasate de stat în 2022

Next Post

Întrevedere Ciolacu – premierul Greciei. Schengenul, sprijinirea Rep. Moldova și a Ucrainei, printre temele de discuție

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0