Încăierările turiștilor de la mare cu jandarmii sau cu salmarii. Ciolacu cere “toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri”
August 18, 2023

Încăierările turiștilor de la mare cu jandarmii sau cu salmarii. Ciolacu cere “toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri”

By
  • 29
  • 0

Premierul Marcel Ciolacu le cere forțelor de ordine să aibă „toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri” care fac scandal şi „confundă plajele cu maidanul”.

Marcel CiolacuFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

  • „Pentru că începe weekendul şi probabil iar staţiunile de pe litoral vor fi pline de turişti, vreau să fac un apel către forţele de ordine să fie foarte ferme în aplicarea legii. Oamenii vor lege şi ordine.
  • Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul în România. Poliţiştii şi jandarmii au toată susţinerea mea, a întregului guvern şi a tuturor oamenilor de bun simţ din această ţară”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, la începutul ședinței de guvern.

Reamintim că în ultima săptămână pe litoral au fost mai multe scandaluri între turiști și salvamari sau jandarmi și polițiști. O astfel de încăierare a…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ciolacu: Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal. Confundă plajele cu maidanul

Next Post

România, victorie la Europeanul de volei feminin, cu Croația

post-bars

Leave a Comment