Judoka au sărbătorit aurul de la FOTE cu baclava și chec
August 14, 2023

Judoka au sărbătorit aurul de la FOTE cu baclava și chec

By
  • 25
  • 0

Tudor Moșoi, unul dintre sportivii de la judo, care a urcat pe primul loc al podiumului la concursul de la Maribor a fost primit acasă ca un adevărat campion. Mama sa, fostă judoka de performanță, a fost cea care s-a ocupat de tot! I-a făcut fiului toate plăcerile culinare și și-a chemat rudele să îl sărbătorească.

Cu două medalii de aur s-au întors tinerii judoka de la FOTE! Una la categoria 60 de kilograme câștigată de Tudor Moșoi și alta la 73, obținută de David Gliga.

„Am plecat cu gândul de a mă bate, de a dat drumul la procedee și de a face ceea ce îmi place. Plecasem acolo cu un scop, dar în timpul concursului nu m-am gândit la nimic pentru a nu pune presiune pe mine”, a spus Tudor Moșoi.

A sărbătorit aurul de la FOTE cu baclava și chec

Tudor provine dintr-o familie de luptători și mama sa a practicat judo de performanță. De-a lungul carierei, sportivul a trecut prin multe momente dificile și a vrut să se lase: „În…

Citeşte mai mult

Prev Post

Real Madrid l-a împrumutat pe cel mai scump portar din istorie

Next Post

Premierul Ciolacu și Nicolae Ciucă participă la Ziua Marinei Române

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0