Vlad Stancu, unul dintre cei mai promițători sportivi români ai momentului, este invitatul emisiunii Drumul spre Paris (episodul 3)
August 13, 2023

Vlad Stancu, unul dintre cei mai promițători sportivi români ai momentului, este invitatul emisiunii Drumul spre Paris (episodul 3)

By
  • 25
  • 0

Vlad Stancu, unul dintre cei mai promițători sportivi români ai momentului, este invitatul emisiunii Drumul spre Paris (episodul 3), realizată de jurnalistul Daniel Nazare

De asemenea, în studio a fost prezentă și antrenoarea Iulia Becheru. Discuția a fost centrată pe munca din spatele performanțelor, pe timpul petrecut la școală, la ședințele de pregătire și cum decurge timpul liber. Practic, cum se desfășoară o zi din viața lui Vlad Stancu.

Înotătorul de 17 ani se adaugă listei de alți cinci sportivi români calificaţi, deocamdată, la Jocurile Olimpice: Alina Rotaru, Delvine Relin Meringor şi Andrea Miklos (atletism), David Popovici (nataţie) şi Lăcrămioara Perijoc (box, cat. 54 kg).

Legitimat la CSA Steaua, Stancu este specialist în probele de fond, iar marele lui vis a fost chiar calificarea la JO 2024, putând deveni cel mai tănăr sportiv trimis de Team Romania la marea competiție pariziană.

Vlad Stancu a cucerit trei medalii la…

Citeşte mai mult

Prev Post

Argentinienii, chemaţi la vot pentru a-şi stabili candidaţii la alegerile prezidenţiale din octombrie / Cine s-a înscris în cursă pentru a conduce „pacientul cronic” al Americii Latine

Next Post

Ce salarii au bugetarii de la Finanțe, revoltați că ar fi arși la buzunar de reforma fiscală

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0