Actorul hawaiian Jason Momoa îi sfătuieşte pe turişti să nu viziteze Maui după incendiile devastatoare: „Cu cât mai puţini care ocupă resursele critice, cu atât mai bine”
August 13, 2023

Actorul hawaiian Jason Momoa îi sfătuieşte pe turişti să nu viziteze Maui după incendiile devastatoare: „Cu cât mai puţini care ocupă resursele critice, cu atât mai bine”

By
  • 47
  • 0

Actorul Jason Momoa i-a sfătuit pe turişti să nu meargă în Maui, în contextul în care insula se confruntă cu mari probleme în a-şi reveni după incendiile devastatoare, relatează BBC.

Jason MomoaFoto: Alpha Photo / Alamy / Profimedia Images

Actorul originar din Hawaii, protagonist al filmului Aquaman, a scris pe Instagram: „Maui nu este locul în care să vă faceţi vacanţa în acest moment”.

„Nu călătoriţi”, a precizat el. „Să nu vă convingeţi că prezenţa dumneavoastră este necesară pe o insulă care suferă atât de mult”.

Peste 90 de persoane au fost confirmate ca fiind decedate în urma incendiilor care au distrus oraşe, inclusiv oraşul istoric Lahaina.

Jason Momoa a distribuit mai multe mesaje în care se precizează că populaţia hawaiiană „are nevoie de timp pentru a se vindeca, a plânge şi a se reface”.

„Asta înseamnă că, cu cât mai puţini vizitatori pe insulă ocupă resursele critice care au devenit extrem de…

Citeşte mai mult

Prev Post

Numărul angajaților la stat, tot în creștere. Cum au evoluat cifrele în ultimele luni

Next Post

Putem să ne așteptăm ca, până la sfârșitul anului, aceste rate să se egalizeze sau măcar să se apropie de rata inflației

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0