Președintele FRAS a cucerit vârful Ararat, urmează Himalaya
August 12, 2023

Președintele FRAS a cucerit vârful Ararat, urmează Himalaya

By
  • 14
  • 0

După ce a urcat pe Kilimanjaro, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv a mai bifat două masive muntoase de pe Glob, unul în estul îndepărtat al Turciei și cel de-al doilea în Ecuador. Următoarea țintă a lui sunt vârfurile din Himalaya.

Lui Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv îi place să trăiască la intensitate maximă. Pasionat de când se știe de mașini și mare iubitor de natură, în urmă cu mai mulți ani, el și-a descoperit și pasiunea pentru expedițiile montane pline de adrenalină. După ce a terminat de explorat munții din România, șeful de la FRAS a trecut la un alt nivel.

În 2022 a urcat pe Kilimanjaro, iar anul acesta, în decurs de câteva luni, fostul pilot de curse mai bifat două masive muntoase de pe Glob. Vârfurile Ararat, în Estul îndepărtat al Turciei și Chimborazo, în Ecuador.

Președintele unei federații din România a cucerit vârful Ararat și a ajuns până la…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gruparea Stat Islamic rămâne periculoasă, chiar dacă liderii săi sunt uciși unul câte unul: 33 de morți după un atac asupra unui autobuz al armatei siriene

Next Post

Ciucă: Tinerii sunt inima și viitorul României. Să nu uităm rolul pe care îl au în societate

post-bars

Leave a Comment