Ciolacu: Este ultimul tren al României pentru a se dezvolta, de a adera la OCDE
August 12, 2023

Ciolacu: Este ultimul tren al României pentru a se dezvolta, de a adera la OCDE

By
  • 28
  • 0

Premierul Marcel Ciolacu susține că fondurile europene nu trebuie pierdute pentru că este „ultimul tren al României pentru a se dezvolta, de a adera la OCDE”.

FOTO Inquam Photos

„Sunt foarte multe provocări. Cred că un astfel de mandat de mult timp nu a preluat un prim-ministru. (…) Este ultimul tren al României pentru a se dezvolta, de a adera la OCDE. Sunt lucruri mai importante decât Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, PSD, PNL”, a mai declarat premierul României, potrivit News.

Marcel Ciolacu a mai explicat că nu poate să accepte ca PSD „să plătească nota de plată la ce au mâncat alţii, la ce au furat alţii în pademie”.

Afirmațiile ministrului vin pe fondul pregătirii unor măsuri de scădere a cheltuielilor și creșterea veniturilor pentru încadrarea în deficitul bugetar prevăzut în PNRR. Atfel, Executivul ar urma să aprobe două ordonanțe până la finalul lunii. 

Marcel Ciolacu a anunțat la finalul lunii…

Citeşte mai mult

Prev Post

Brigada Rutieră anunță restricții de circulație pentru meciul dintre FCSB-Nordsjaelland

Next Post

Gruparea Stat Islamic rămâne periculoasă, chiar dacă liderii săi sunt uciși unul câte unul: 33 de morți după un atac asupra unui autobuz al armatei siriene

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0