Șapte “Lupi Galbeni” înarmați au fost arestați la intrarea în Grecia. Ce arsenal aveau suporterii Petrolului
August 11, 2023

Șapte “Lupi Galbeni” înarmați au fost arestați la intrarea în Grecia. Ce arsenal aveau suporterii Petrolului

By
  • 46
  • 0

Șapte suporteri români din brigada „Knot 2004”, parte din galeria Lupilor Galbeni de la Petrolul Ploiești, au fost reținuți la vama elenă Promachonas, în timp ce voiau să intre Grecia. Asupra ultrașilor au fost găsite arme albe petarde și fumigene, dar și un tricou și o eșarfă în culorile favorite, detaliu care a facilitat identificarea acestora.

Fanii respectivi se îndreptau către Pireu, pentru meciul din turul III al preliminariilor Europa League Olympaikos Pireu – Genk. Incidentul în care au fost implicați cei șapte fani ai Petrolului vine la câteva zile după ce un fan al lui AEK Atena a fost înjunghiat de ultrașii lui Dinamo Zagreb, conform ProSport.

Pe lângă fanul grec care a murit după ce a fost înjunghiat, alți 8 suporteri ai lui AEK Atena au suferit răni destul de grave și au fost transportați de urgență la spital.

Frăția româno-blegiană

Facțiunea din galeria „Lupilor galbeni” e înfrățită de mai mulți ani cu o…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ciolacu, întrevedere cu unul din șefii din Departamentul de Stat al SUA

Next Post

[P] Betano te invită să lași noutățile să te surprindă cu și mai multă distracție alături de Dima Trofim și Ionuț Bodonea

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0