Ciolacu, după ancheta de la CSA Steaua: „Stadionul trebuie să intre într-un regim de administrare”
August 10, 2023

Ciolacu, după ancheta de la CSA Steaua: „Stadionul trebuie să intre într-un regim de administrare”

By
  • 26
  • 0

Marcel Ciolacu a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la România TV, despre scandalul referitor la stadionul CSA Steaua. Acum trei săptămâni, premierul a trimis Corpul de Control la CSA Steaua și a cerut verificări cu privire la modul în care este administrat stadionul Ghencea.

Prim-ministrul României a solicitat să fie analizate și veniturile obținute din administrarea stadionului, precum și cheltuielile asumate pentru funcționarea acestuia.

Acesta spune că decizia privind folosirea stadionului nu ar trebui să aparțină nici privaților, dar nici statului, întrucât este nevoie de un cadru legal dincolo de interpretări subiective.

„Văd că lucrurile au început să intre în normalitate. E o diferență mare. Cum, de exemplu, Ministerul Transporturilor a dat stadionul la Rapid. E unul în administrare și unul în folosință. Marea majoritate au dat stadioanele în administrație. Nu are voie nimeni să decidă acest lucru, nici măcar premierul….

Citeşte mai mult

Prev Post

Favoritul al treilea, eliminat în optimi la ATP Toronto

Next Post

„Nu se poate decât să fie amuzant spre hilar. Până la urmă este un cadou, un dar de nuntă”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0