Lăcrămioara Perijoc vrea să devină mental coach
August 3, 2023

Lăcrămioara Perijoc vrea să devină mental coach

By
  • 50
  • 0

Lăcrămioara Perijoc este pasionată de tot ce ține de psihicul uman, a făcut cursuri de dezvoltare personală și de speaker motivațional, a citit zeci de cărți de specialitate și învață să devină psihoterapeut și să lucreze cu sportivii pe partea mentală.

„Dacă ar fi să vorbesc cu Lăcrămioara de acum 12 ani și cu cea care sunt acum, aș spune că sunt două persoane diferite”, își începe povestea drumului spre succes, Lăcrămioara Perijoc, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Paris.

Până la calificarea la cea mai mare competiție sportivă din lume, drumul pugilistei de 29 de ani a fost unul extrem de greu și plin sacrificii: „Dacă stăm să ne gândim cred că am muncit de când m-am apucat de box, de peste 10 ani. Nu pot spune că am avut vreo dată mai mult de o lună de zile pauză.Am fost tot timpul în pregătire și am încercat să mă depășesc continuu, să fiu din ce în ce mai bună”.

De la un psihic slab, la…

Citeşte mai mult

Prev Post

Germania exclude din nou livrarea de rachete cu rază lungă de acţiune către Ucraina

Next Post

Autoritățile din China vor să limiteze utilizarea telefonului la două ore pe zi pentru minori. Acțiunile companiilor tech intră în declin pe bursă

post-bars

Leave a Comment