Boloș: Reducem cu 30% numărul șefilor din administrație. Aven 204.000 de posturi vacante cu impact bugetar
August 2, 2023

Boloș: Reducem cu 30% numărul șefilor din administrație. Aven 204.000 de posturi vacante cu impact bugetar

By
  • 15
  • 0

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, a vorbit de măsurile pe care le ia statul pentru diminuarea cheltuielilor bugetare, de la desființare de posturi vacante la dispariția unor structuri de conducere și reducerea numărului de funcționari de stat.

Pentru sectorul public, ministere, autorități centrale și locale: reducerea cu 20% a numărului de secretari și subsecretari de stat”, a anunțat Marcel Boloș. 

Avem setul de măsuri privind structurile organizatorice: reducerea numărului de posturi vacante. Avem 204.000 posturi vacante cu impact pe funcțiile de conducere. Cresc normativele de personal: nu va mai putea funcționa un serviciu fără minimum 10 persoane, pentru o direcție e nevoie de minimum 20 de persoane, pentru o direcție generală e nevoie de minimum 40 de persoane în respectiva structură. Funcția de șef birou și structurile de natura birourilor se desființează”, a mai punctat ministrul de Finanțe. 

În plus,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Louis Vuitton deschide primul restaurant în Qatar. Ce conține meniul bazat pe bucătăria franțuzească

Next Post

fanatik.ro: Ce sume uriașe a înghițit spitalul din Urziceni pentru extindere și dotări

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0