Craiova organizează Campionatul European de baschet U20
July 27, 2023

Craiova organizează Campionatul European de baschet U20

By
  • 26
  • 0

Federația Română de Baschet organizează, în perioada 28 iulie – 6 august, la Craiova și Ișalnița, întrecerile continentale de tineret – FIBA U20 Women’s European Championship, Division B.

Pentru prima oară în istorie, municipiul Craiova și comuna învecinată Ișalnița vor găzdui competiția europeană dedicată sportivelor de pînă la 20 de ani, la start urmând să fie prezente 17 echipe naționale, printre care se numără și reprezentativa Romaniei.

Meciurile internaționale din cadrul acestor întreceri continentale se vor desfășura în Sala Polivalentă din Craiova și Sala Sporturilor din Ișalnița, ambele arene fiind pregătite pentru marele eveniment din Cetatea Băniei. Evenimentul continental este organizat cu sprijinul Agenției Naționale pentru Sport, Primăriei Municipiului Craiova și Primăriei Ișalnița, precum și al sponsorilor FRB și al unor parteneri locali.

Craiova organizează în premieră Campionatul European de baschet…

Citeşte mai mult

Prev Post

​OMV Petrom va distribui un dividend special de 0,045 lei/acțiune

Next Post

Mai multe măsuri fiscale, anunțate săptămâna viitoare de Guvern | SURSE

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0