LVMH anunță vânzări record în prima jumătate a anului. Ce mărci de lux au fost cele mai vândute LVMH
July 26, 2023

LVMH anunță vânzări record în prima jumătate a anului. Ce mărci de lux au fost cele mai vândute LVMH

By
  • 15
  • 0

  • Grupul de lux LVMH anunță vânzări record în prima jumătate a anului, de 42,2 miliarde de euro în perioada ianuarie-iunie.
  • Rezultatele excepționale se datorează în special revenirii pieței de lux din China, SUA este singura piață din lume în care a fost înregistrată o ușoară scădere.
  • Diviziile de modă și de marochinărie, au avut o creștere de 21%. Louis Vuitton, Christian Dior, Loro Piana, Loewe s-au remarcat în mod deosebit.

Grupul de lux LVMH anunță vânzări record în prima jumătate a anului. Vânzările au ajuns la 42,2 miliarde de euro în perioada ianuarie-iunie, cu 15% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. Profitul net al companiei a crescut cu 30%, până la 8,48 miliarde de euro. Rezultatele excepționale se datorează în special revenirii pieței de lux din China, dar și în Europa vânările au fost în creșetere, SUA este singura piață din lume în care a fost înregistrată o ușoară scădere.

”LVMH a obținut rezultate…

Citeşte mai mult

Prev Post

Franța s-a DISTRAT la București

Next Post

Austria continuă să se opună intrării României în Schengen

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0