ULTIMA ORĂ. A murit Dan Matei Agathon. Fostul ministru avea 73 de ani
July 22, 2023

ULTIMA ORĂ. A murit Dan Matei Agathon. Fostul ministru avea 73 de ani

By
  • 26
  • 0

Fostul ministru al Turismului din cabinetul Năstase, Dan Matei Agathon, a murit, joi, la vârsta de 73 de ani. Informația a fost confirmată de Alin Burcea, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

„Astăzi s-a stins din viață fostul ministru Dan Matei Agathon, pe care îl consider unicul ministru din ultimii 33 de ani! Am avut onoarea să lucrez doi ani cu el și pot să vă spun că a fost un om într-adevăr pasionat de această mare industrie a României! Odihnește-te în pace, prietene”, a scris Burcea, pe pagina sa de Facebook.

Fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase, numele lui Agathon este legat controversatul proiect Dracula Park, pe care l-a inițiat alături de Adrian Năstase.

Dan Matei-Agathon a fost deputat în legislatura 1992-1996, ales în județul Bacău pe listele partidului PDSR. A fost ministru al Turismului de două ori, în perioada 1992 – 1996 și 2000- 2003.

Dan Matei Agathon a…

Citeşte mai mult

Prev Post

Traficul pe podul Kerci este „blocat temporar”, anunță un oficial

Next Post

Viktor Orban, la Băile Tușnad: „Lăsați China să doarmă. Când se trezește, va zgudui lumea“

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0