Zece huligani din „Peluza Cătălin Hîldan”, ridicați cu mascații după ce au provocat un incendiu pe Stadionul Ghencea
July 21, 2023

Zece huligani din „Peluza Cătălin Hîldan”, ridicați cu mascații după ce au provocat un incendiu pe Stadionul Ghencea

By
  • 16
  • 0

Zece ultrași dinamoviști, membri ai „Peluzei Cătălin Hîldan” au fost ridicați cu mascații, miercuri dimineață, de polițiștii bucureșteni ai Serviciului Grupuri Infracționale Violente. Aceștia sun acuzați că, după meciul disputat între echipele Steaua și Dinamo, din Liga a 2-a, aceștia ar fi incendiat mai multe scaune din incinta Stadionului Ghencea. 

Polițiștii au descins, miercuri, la zece adrese din București și județele Ilfov, Călărași și Dâmbovița, emise pe numele unor persoane față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind comiterea unor presupuse infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere.

„În fapt, la data de 18 aprilie 2023, la finalul unei competiții sportive, care s-a desfășurat pe un stadion din Sectorul 6, mai multe persoane, membri ai unei galerii de suporteri, aflate în zona destinată oaspeților, ar fi provocat distrugeri prin incendierea scaunelor și prin…

Citeşte mai mult

Prev Post

Rusia anunță exerciții militare cu tiruri reale în Marea Neagră. „Nava-ţintă a fost distrusă în urma loviturii cu rachete”

Next Post

Legea care reduce turismul electoral, promulgată de Iohannis

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0