July 20, 2023

Ce impact au restricțiile de călătorie impuse de Rusia asupra diplomaților britanici?

By
  • 27
  • 0

La începutul zilei de astăzi, Rusia a anunțat că va impune restricții de călătorie pentru diplomații britanici. Aceștia trebuie acum să anunțe cu cinci zile înainte de a călători la mai mult de 120, conform acestor reguli, despre care Moscova a spus că au fost introduse ca represalii la „acțiuni ostile” ale regatului britanic, potrivit Sky News.

Însărcinatul cu afaceri al Marii Britanii în Rusia a fost chemat la Ministerul rus de Externe pentru a fi tras la răspundere pentru ceea ce Moscova susține că este sprijin pentru „acțiunile teroriste” ale Ucrainei și pentru obstrucționarea diplomației ruse în Marea Britanie.

„De asemenea, partea britanică a fost informată cu privire la decizia de a introduce o procedură de notificare pentru deplasarea angajaților misiunilor diplomatice britanice pe teritoriul Rusiei, „ca răspuns la acțiunile ostile ale Londrei”, a transmis Ministerul rus de Externe, conform Reuters.

Diplomații…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ministrul Mediului anunță susținerea șefului PNL Sector 3 pentru recuperarea a 11 hectare de parc retrocedate din IOR

Next Post

Viktor Orban a propus tehnologie franceză pentru TGV-ul București-Budapesta. Culise privind discuția premierilor

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0