Carlos Alcaraz a câștigat Wimbledon 2023, l-a invins pe Djokovic
July 17, 2023

Carlos Alcaraz a câștigat Wimbledon 2023, l-a invins pe Djokovic

By
  • 50
  • 0

Carlos Alcaraz este campionul de la Wimbledon 2023 după ce în finală, una de cinci seturi, l-a învins pe Novak Djokovic, scor 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4.

E al doilea titlu de Grand Slam al lui Alcaraz, după cel de la US Open 2022, iar până acum Djokovic și noul campion de la Wimbledon s-au duelat de trei ori, înaintea finalei londoneze fiecare jucător având câte o victorie.

Djokovic triumfase la ultimele patru ediții ale Wimbledon și are șapte trofee, recordul fiind deținut de marele Roger Federer.

Carlos Alcaraz a triumfat la Wimbledon 2023

„E o problemă când nu valorifici șansele care apar în fața unei legende ca Novak. Dacă aș fi pierdut setul al doilea, probabil că nu aș mai fi ridicat trofeul. Probabil că aș fi pierdut în trei seturi…Să fiu omul care îl învinge pe Djokovic după o pauză de zece ani pe Arena Centrală de la Wimbledon e uimitor pentru mine. Este ceva ce nu voi uita vreodată. Este grozav pentru noua generație să mă…

Citeşte mai mult

Prev Post

Un vlogger din Chișinău plătea minore ca să le atingă pe sâni și posta imaginile video pe rețelele sociale. Tânărul a fost arestat

Next Post

Licitație record în SUA pentru un iPhone din 2007. Cât a plătit un colecționar pentru telefonul mobil

post-bars

Leave a Comment