Ciolacu, mesaj privind schimbarea legislaţiei spaniole pentru acordarea cetățeniei duble românilor din Spania
July 14, 2023

Ciolacu, mesaj privind schimbarea legislaţiei spaniole pentru acordarea cetățeniei duble românilor din Spania

By
  • 51
  • 0

Premierul Maercel Ciolacu i-a mulţumit omologului spaniol, Petro Sanchez, pentru susţinerea constantă acordată românilor din Spania şi dorinţa sa de a schimba legislaţia pentru a le permite să îşi păstreze cetăţenia română. 

FOTO Twitter

„Îi mulțumesc prietenului meu Sanchez Castejon pentru susținerea constantă acordată românilor din și dorința sa de a schimba legislația pentru a le permite să își păstreze cetățenia română. O mare recunoaștere pentru Diaspora și o dovadă a prieteniei pe care o poartă României”, a transmis premierul Marcel Ciolacu pe Twitter. 

Premierul Spaniei a at asigurări anul trecut, într-o ședință comună cu Executivul român, privind obținerea unei duble cetățenii pentru românii din Spania. Premierul Pedro Sanchez a explicat atunci că România va fi cel de-al treilea stat UE cu care Spania va avea acest tip de înțelegere.

Grup de lucru pentru acordarea dublei cetăţenii românilor…

Citeşte mai mult

Prev Post

Orașul care ar putea înlocui Dubaiul. Va include hoteluri de lux, restaurante rafinate, plaje private și terenuri de golf

Next Post

Wall Street Journal: Rusia a reţinut mai mulţi ofiţeri militari superiori în urma revoltei lui Wagner. Efortul Kremlinului de a-i elimina pe militarii suspectaţi de neloialitate este mai amplu decât se ştia

post-bars

Leave a Comment