Sorin Ene, campion la drift, a ieșit pe propria răspundere din spital
July 13, 2023

Sorin Ene, campion la drift, a ieșit pe propria răspundere din spital

By
  • 46
  • 0

Sorin Ene, campionul de la drift, are o hernie lombară din cauza căreia a rămas blocat chiar înaintea etapei de la Târgu Mureș. Ajuns la Urgențe, medicul l-a programat direct la operație. Pilotul a ieșit pe propria răspundere din spital, a concurat și a terminat cursa pe trei.

Lui Sorin Ene, pilot cu 20 de ani de experiență în drift, îi place să trăiască pe muchie de cuțit. Din cauza unei hernii în stadiu avansat, el a fost pus într-o situație extrem de delicată chiar înaintea etapei de la Târgu Mureș.

„Am avut un blocaj, am ajuns cu SMURD-ul la spital, mi-au făcut o perfuzie să îmi revin, a urmat un RMN, rezultatul RMN- ului a fost…domnul Ene etajul 2 salonul 16 mâine ne vedem la operație”, a spus Sorin Ene, pilot în Campionatul Național de Drift.

El e sportivul care a plecat pe semnătură din spital ca să concureze

Pentru că nu a lipsit la nicio etapă sau eveniment de drift, Ene nu putea să o facă acum: „Atunci am plecat pe…

Citeşte mai mult

Prev Post

Şeful spionajului rus spune că a vorbit cu şeful CIA despre “ce să facă cu Ucraina”

Next Post

FOTO. Casa rotativă a cântărețului Al Johnstone a fost scoasă la vânzare. Cât valorează locuința situată pe vârful Muntelui Helix din San Diego

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0