Wimbledon: Carlos Alcaraz vs Holger Rune – Duelul noii generaţii
July 11, 2023

Wimbledon: Carlos Alcaraz vs Holger Rune – Duelul noii generaţii

By
  • 18
  • 0

Carlos Alcaraz – Holger Rune, meci contând pentru sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, este programat, miercuri, 12 iulie, nu înainte de ora 18:00, pe terenul central de la All England Lawn Tennis and Croquet Club (competiţia este transmisă în direct de Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosport App).

Tenis de campFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Carlos Alcaraz şi Holger Rune se întâlnesc într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri de pe iarba de la Londra, un adevărat duel pentru supremaţie al noii generaţii din tenisul mondial.

Turneul de la Wimbledon are premii totale în valoare de 44,7 milioane lire sterline, aceasta fiind ediţia a 136-a la masculin (deţinătorul trofeului este Novak Djokovic) şi ediţia a 129-a la feminin (deţinătoarea trofeului este Elena Rybakina).

Carlos Alcaraz (Spania, 20 de ani, 1 ATP) este invincibil pe iarbă în acest sezon, iar după titlul cucerit la Queen’s, primul al carierei pe această…

Citeşte mai mult

Prev Post

AUR, prezență iminentă în Parlamentul European. Analist: „Politicienii încearcă să ne ducă în situația din 2000”

Next Post

ONYX lansează bicicletele electrice ZLR și LZR PRO. Pot atinge viteza maximă de 50 km/h

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0