Vlad Stancu s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024
July 8, 2023

Vlad Stancu s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024

By
  • 26
  • 0

Performanță excepțională reușită de înotătorul Vlad Stancu la Campionatele Europene de juniori. Cu aproape o lună înainte de a împlini 18 ani, el a reușit să cucerească medalia de argint dar, mai important, să-și îndeplinească baremul de calificare la Jocurile Olimpice în proba de 1.500 de metri, devenind al patrulea român calificat pentru Paris 2024.

Calificat în finală cu al patrulea timp, sportivul nostru, antrenat de Iulia Becheru, a încheiat cele 30 de lungimi de bazin cu timpul de 15:00.51 min., nou record național de seniori și mai bun cu 48 de sutimi decât baremul olimpic de calificare.

Pe primul loc s-a clasat turcul Kuzey Tuncelli, care a prins o zi fantastică, stabilind, cu 14:58.89 min. nou record european de juniori.

Vlad Stancu, primele declarații după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024! „Secretul? Antrenament și durere”

Vlad Stancu este al doilea înotător calificat la Jocurile Olimpice, alături de David…

Citeşte mai mult

Prev Post

Supercupa României: Farul vs Sepsi – Repetiţie pentru Europa

Next Post

Ce lefuri au încasat șefii Curții de Conturi în ultimul an. Salariul lor, peste al lui Iohannis

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0