Viktor Orbán: Ungaria nu va pune în aplicare deciziile UE în materie de migraţie / În Ungaria „există zero migraţie”
July 7, 2023

Viktor Orbán: Ungaria nu va pune în aplicare deciziile UE în materie de migraţie / În Ungaria „există zero migraţie”

By
  • 16
  • 0

Ungaria nu va pune în aplicare deciziile UE în materie de migraţie, nu va accepta cotele obligatorii şi nu va accepta nici obligaţia de a construi tabere, “ghetouri de migranţi”, a declarat premierul ungar Viktor Orbán, vineri, la summit-ul despre migraţie organizat la Viena, la care au participat Ungaria, Austria şi Serbia, transmite agenţia maghiară MTI, citată de News.ro.

Viktor Orban la BruxellesFoto: NICOLAS MAETERLINCK / Belga Press / Profimedia

Prim-ministrul a spus că se doreşte înlocuirea unui model maghiar eficient cu un nou model european, care, în mod evident, nu funcţionează.

Ungaria va găsi o modalitate legală şi politică de a nu pune în aplicare deciziile de la Bruxelles, a afirmat şeful guvernului de la Budapesta.

Situaţia este una tristă, iar Ungaria trebuie să se apere nu numai împotriva migranţilor ilegali şi a traficanţilor de persoane, ci şi împotriva Bruxelles-ului – şi va face acest lucru, a adăugat Orbán.

Citeşte mai mult

Prev Post

Ciolacu cere demisii și demiteri în scandalul azilelor groazei: „Acest grup organizat trebuie să răspundă”

Next Post

Mircea Lucescu aduce pe Dinamo Kiev să joace pe Giulești

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0