Adrian Mutu poate pleca de la Rapid, e dorit de Neftchi Baku
July 7, 2023

Adrian Mutu poate pleca de la Rapid, e dorit de Neftchi Baku

By
  • 20
  • 0

Rapid poate rămâne fără antrenor cu o săptămână înaintea startului noului sezon al Superligii. Adrian Mutu e pe lista celor de la Neftchi Baku, echipa care a terminat sezonul pe locul al treilea în prima ligă din Azerbaijan. La azeri, tehnician a fost Laurențiu Reghecampf dar cele două părți s-au despărțit în vară.

Rapid va debuta în noul sezon al Superligii vineri 14 iulie, de la ora 21:30, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Victor Angelescu, unul dintre acționarii clubului Rapid, a anunțat că este o clauză de reziliere și că Mutu poate părăsi echipa dacă se plătește suma de 200.000 de euro.

Adrian Mutu poate pleca de la Rapid! Anunțul conducerii: „În cazul în care se va activa clauza, vom căuta sigur”. Care e suma!

Neftchi îi oferă lui Mutu un salariu de 650.000 de euro pe sezon, în timp ce la echipa din Giulești antrenorul de 44 de ani câștigă 150.000 de euro pe an.

Dacă Mutu pleacă, la Rapid ar putea sta pe…

Citeşte mai mult

Prev Post

​Unde sunt armele nucleare tactice rusești? Minskul aplică tactica americană

Next Post

Klaus Iohannis va participa la Summitul NATO de la Vilnius. Agenda președintelui

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0