La ce joburi visează românii? Acestea au fost cele mai căutate locuri de muncă în prima jumătate a anului
July 5, 2023

La ce joburi visează românii? Acestea au fost cele mai căutate locuri de muncă în prima jumătate a anului

By
  • 29
  • 0

  • Cei mai mulţi au fost interesaţi de ofertele pe care angajatorii le-au postat pentru poziţiile de şofer, asistent medical, operator call center şi contabil.
  • Asistent medical a fost a doua cea mai căutată meserie în primele şase luni din acest an.
  • Alte poziţii care au generat un număr mare de căutări au fost agent de vânzări, specialist în resurse umane, lucrător comercial, inginer ori electrician.

Ce joburi au căutat românii în prima jumătate a anului: poziţiile de şofer, asistent medical, call center şi contabil se află în topul preferinţelor candidaţilor. Cu aproximativ 33.000 de căutări, joburile remote continuă să rămână atractive pentru cei care vor să se angajeze.

Peste 4 milioane de căutări de joburi au fost efectuate, de la începutul anului şi până acum, de candidaţii activi pe eJobs.ro. Cei mai mulţi au fost interesaţi de ofertele pe care angajatorii le-au postat pentru poziţiile de şofer, asistent medical, operator call center…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gigi Becali, negocieri cu Vlad Chiricheș pentru a reveni la FCSB

Next Post

Sondaj. PSD, sub 30%, PNL pierde procente. Ce partid are o creștere constantă

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0