Ședință a conducerii PNL. Tema facilităților fiscale pentru anumite categorii, principalul subiect
July 3, 2023

Ședință a conducerii PNL. Tema facilităților fiscale pentru anumite categorii, principalul subiect

By
  • 20
  • 0

Conducerea PNL se reunește luni dimineață, principalul subiect fiind raportarea formațiunii la subiectul menținerii unor facilități fiscale pentru IT-iști, cei din construcții, precum și din agricultură. Nu lipsesc nici temele de partid, cum ar fi o posibilă excludere, susțin surse poltice.

Conducerea liberală se renește la prima oră FOTO Inquam Photos

Prima ședință va fi cea a conducerii restrânse a partidului, adică președintele, secretarul general și prim-vicepreședinții, cu miniștrii și secretarii de stat. În această ședință va fi abordată și tema facilităților fiscale, dată fiind prezența lui Marcel Boloș, ministrul de Finanțe. 

Apoi, de la ora 9, va fi și o ședință de Biroul Executiv a PNL. Potrivit informațiilor „Adevărul”, printre temele avute în vedere este și cea a excluderii deputatului Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe, care a refuzat să voteze Guvernul Ciolacu. De asemenea, o discuție ar urma…

Citeşte mai mult

Prev Post

România locul 15 JOCURILE EUROPENE Cracovia

Next Post

VIDEO Autostrada de Centură A0: Cum arată acum și în ce stadiu sunt toate loturile în construcție / Ce s-ar putea deschide în acest an: „E nevoie de mobilizare suplimentară”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0