Mai multe concedii medicale decât angajați. Ciolacu: În 2022 au fost 8,1 milioane de concedii medicale. Am cerut o analiză
July 3, 2023

Mai multe concedii medicale decât angajați. Ciolacu: În 2022 au fost 8,1 milioane de concedii medicale. Am cerut o analiză

By
  • 54
  • 0

Premierul României s-a declarat surprins de o situație din România, adică faptul că potrivit datelor furnizate de CNAS au fost mai multe concedii medicale decât numărul de angajaților de pe teritoriul țării, în anul precedent.

Premierul Marcel Ciolacu FOTO Mediafax

Am aflat şi eu în şedinţa de guvern, aveam anumite semnale şi aştept un raport de la preşedinta CNAS… Anul trecut au fost 8,1 milioane de concedii medicale, la o populaţie lucrativă de 6 milioane de români. Am cerut o analiză foarte clară să vedem din ce domeniu sunt, privat, public. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată şi cred că nu în România, ci în Europa. Vom face raportul public”, a spus premierul, după participarea la un forum economic româno-francez.

Liderul de la Palatul Victoria a precizat că „ar însemna vreo 140 de ani de nemuncă în România”.

Sunt oameni care au nevoie de concedii medicale, dar este evident că s-a abuzat de acest…

Citeşte mai mult

Prev Post

VIDEO Autostrada de Centură A0: Cum arată acum și în ce stadiu sunt toate loturile în construcție / Ce s-ar putea deschide în acest an: „E nevoie de mobilizare suplimentară”

Next Post

LIVE Șeful SRI face declarații

post-bars

Leave a Comment