Cât va încasa Messi la Inter Miami. „Negocierile au durat trei ani”
July 3, 2023

Cât va încasa Messi la Inter Miami. „Negocierile au durat trei ani”

By
  • 17
  • 0

Inter Miami a dezvăluit salariul lui Lionel Messi! Starul argentinian a plecat de la PSG şi a ales să meargă în Statele Unite ale Americii, la echipa lui David Beckham.

Coproprietarul clubului Inter Miami, Jorge Mas, a dezvăluit culisele contractului lui Lionel Messi pentru publicaţia spaniolă El Pais, evocând viitorul promis starului argentinian în Florida şi impactul pe care acesta îl va aduce Major League Soccer, informează cotidianul L’Equipe.

Debutul lui Lionel Messi cu Inter Miami, care ar urma să se producă pe 21 iulie, cu ocazia unui meci din Leagues Cup, va fi urmărit în cele patru colţuri ale globului, iar Jorge Mas a dezvăluit că franciza din Florida lucrează de multă vreme pentru a transpune în practică acest moment.

„Negocierile au durat trei ani. Dintre care un an şi jumătate de negocieri intense. Am avut multe conversaţii cu Jorge (Messi, tatăl lui Lionel şi reprezentantul său). Şi consider că totul s-a aranjat la finele…

Citeşte mai mult

Prev Post

Veste proastă pentru Putin. Rusia ar putea fi nevoită să anuleze alegerile locale din regiunile controlate parțial în Ucraina

Next Post

Tesla livrează un număr record de mașini după reducerea prețurilor

post-bars

Leave a Comment