Vica Blochina, despre fiul ei
July 1, 2023

Vica Blochina, despre fiul ei

By
  • 57
  • 0

Vica Blochina  a făcut declarații despre fiul ei, Edan, care de ceva vreme locuiește cu tatăl său, fostul fotbalist și actual antrenor Victor Pițurcă.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007, ia în preezent locuiește cu tatăl său. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina a vorbit despre…

Citeşte mai mult

Prev Post

Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos contribuie la lansarea unui fond de 200 de milioane de dolari pentru protejarea Amazonului. Ce își propune proiectul

Next Post

Dispută între consiliera lui Ciolacu și edilul Sectorului 6. Consumul de cartofi și soia, mărul discordiei

post-bars

Leave a Comment