Legea Anastasia, adoptată în Parlament. Care sunt noile prevederi pentru șoferi
June 29, 2023

Legea Anastasia, adoptată în Parlament. Care sunt noile prevederi pentru șoferi

By
  • 18
  • 0

Parlamentul a adoptat proiectul de lege care prevede că niciun şofer băut, drogat sau fără permis, care produce accidente mortale să nu mai scape de executarea pedepsei cu închisoarea. 

FOTO Facebook

„Legea Anastasia (denumită astfel în memoria fetiței de 4 ani ucise la 1 iunie 2022 în fața casei) pe care am inițiat-o, a fost votată, astăzi, de Camera Deputaților și va merge spre promulgare la președintele României”, a anunțat inițiatorul Robert Cazanciuc.

Parlamentarul a mai arătat că „au murit prea mulți oameni nevinovați, prea multe familii au trecut prin drame, în ultimii ani” și „a venit vremea să punem capăt tragediilor”.

„Până la această oră, statisticile existente, oficiale, arată că suntem pe primul loc în Europa la numărul de accidente mortale. Al șaselea an consecutiv. Viața cetățenilor, a oamenilor, este o valoare în sine, iar noi, cei aleși, suntem datori să o apărăm, să o protejăm…

Citeşte mai mult

Prev Post

VIDEO Vladimir Putin a făcut o baie de mulțime neașteptată în Daghestan, una dintre cele mai sărace regiuni din Rusia

Next Post

O țară sud-americană acuză Rusia de „încălcarea legilor războiului” după ce i-a bombardat cetățeni la Kramatorsk

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0