Ce sportivi români vor fi prezenți la Transylvania Open
June 29, 2023

Ce sportivi români vor fi prezenți la Transylvania Open

By
  • 52
  • 0

A treia ediţie a turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250) va avea loc în perioada 16-22 octombrie 2023, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ce sportive din România şi-au anunţat deja prezenţa la Transylvania Open? Sorana Cîrstea, locul 36 mondial, va juca pentru prima dată la turneul de tenis din Cluj. Ana Bogdan (locul 61 WTA) şi Jaqueline Cristian (locul 133 WTA), participante la ambele ediţii ale Transylvania Open, au anunţat şi ele că vor participa la turneu.

Meciurile se vor juca indoor, pe hard, pe două terenuri de joc şi vor debuta cu două zile de calificări, în 14 octombrie. La această a treia ediţie a turneului, 16 jucătoare vor evolua în calificări, 32 de jucătoare vor concura la simplu şi 16 echipe la dublu.

Ce sportivi români vor fi prezenți la Transylvania Open! A primit aprecierea ca fiind cel mai bun turneu WTA 250 din lume

Campioana va fi răsplătită cu 280 de puncte WTA, iar premiile totale ale turneului sunt în valoare…

Citeşte mai mult

Prev Post

Naomi Campbell, în vârstă de 53 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară / ”Nu e niciodată prea târziu”, a transmis ea

Next Post

Investitorii se pregătesc să arunce din nou cu bani în Inflection A.I. cu evaluare de aproximativ 4 miliarde de dolari. Bill Gates a fost unul dintre investitori

post-bars

Leave a Comment