Aston Martin face echipă cu compania americană Lucid pentru a crea mașini electrice ultra-luxoase și de „înaltă performanță”
June 26, 2023

Aston Martin face echipă cu compania americană Lucid pentru a crea mașini electrice ultra-luxoase și de „înaltă performanță”

By
  • 51
  • 0

  • Aston Martin încheie un acord cu Lucid Group, pentru a produce mașini electrice ,,înaltă performanță” .
  • În schimbul unei participații de 3,7% din Aston Martin, Lucid va furniza componente ale sistemului de propulsie și de încărcare.
  • Până acum, Aston Martin s-a bazat pe Mercedes-Benz pentru a-i furniza tehnologia de care are nevoie pentru electrificarea liniei de mașini.

Producătorul britanic de mașini de lux Aston Martin va oferi companiei americane Lucid Group, rivală a Tesla, acțiuni și plăți eşalonate în numerar, în valoare totală de aproximativ 232 de milioane de dolari, scrie The Guardian.

Lucid, un lider mondial în proiectarea și fabricarea de sisteme avansate de propulsie electrică și baterii, va deveni astfel acționar cu 3,7% în cadrul Aston Martin, în schimbul tehnologiei oferite.

Directorul de dezvoltare al Aston Martin, Roberto Fedeli, a declarat: ,,Alături de dezvoltarea noastră internă, acordul ne va permite să creăm o singură…

Citeşte mai mult

Prev Post

România U21 – Ucraina U21 se joacă pe arena din Ghencea

Next Post

Motreanu: Ciolacu ar trebui să îşi depună mandatul dacă proiectul privind pensiile parlamentarilor e respins de CCR

post-bars

Leave a Comment