Anghel Stanciu a murit. Fostul deputat, un mare susținător al pensiilor speciale pentru parlamentari, avea 74 de ani
June 25, 2023

Anghel Stanciu a murit. Fostul deputat, un mare susținător al pensiilor speciale pentru parlamentari, avea 74 de ani

By
  • 60
  • 0

Fost parlamentar timp de șase mandate, Anghel Stanciu a fost ales atât din partea Partidului România Mare, dar și din partea PSD, fiind în legislativ 24 de ani.

Anghel Stanciu, fost deputat FOTO Arhivă Adevărul

Cu nemărginită durere în suflet, familia anunţă trecerea in nefiinta a celui care a fost prof. univ. emerit,doctor docent.dr ing.Anghel Stanciu, tata,frate, soț, bunic și om intre oameni. Vei rămâne veşnic în sufletele noastre! Sicriul va fi depus la Capela Daniel si Anca, vis a vis de intrarea in cimitirul Eternitatea,in cursul zilei de marti , iar inmormantarea va avea loc joi, la Cimitirul Eternitatea, la ora 12.00”, a scris nora fostului parlamentar, Irina Stanciu, soţia lui Cristian Stanciu, potrivit Ziarului de Iași.

Iasul a pierdut astazi pe unul din cei mai apreciati si valorosi universitari, prof. univ. emerit, dhc. dr.ing. Anghel Stanciu. În varsta de 74 de ani, cu o impresionanta cariera didactica la Univ. Tehnica Gh….

Citeşte mai mult

Prev Post

Cum rămân angajatorii români fără muncitorii străini. Cazul Bangladesh: aproape toți cei veniți au plecat din România

Next Post

Barcelona, pe cale să piardă încă un jucător – Arabii vin luni să definitiveze transferul unui finalist UEFA Champions League

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0