„Încă din anii ’90, s-a simțit o perturbare în podgorie”
June 21, 2023

„Încă din anii ’90, s-a simțit o perturbare în podgorie”

By
  • 32
  • 0

  • Variațiile climatice cresc și se accelerează, devenind bruște și imprevizibile ducând la perturbarea ciclului viței de vie și coacerea boabelor de struguri.
  • „Am decis să concepem acest cuvée unic pentru a depune mărturie asupra impactului schimbărilor climatice prin realizarea acestui sortiment de șampanie.”
  • Măsurile luate pentru a atenua schimbările climatice sunt regenerarea pădurii și a solului ce constituie un ecosistem mai sănătos.

Renumita casă de șampanie a lansat o nouă expresie a șampaniei sale, Ruinart Blanc Singulier Edition 18, pe care o descrie drept „cuvée condusă de natură, care spune povestea unui an singular, influențat de factorii de mediu”, scrie Robb Report.

Cu mult înainte ca Greta Thunberg și alți activiști de mediu să tragă un semnal de alarmă asupra schimbărilor climatice, cei care își câștigau existența din munci agricole puteau deja să simtă schimbarea profundă în curs.

Sursă: Robb Report

„Încă din anii…

Citeşte mai mult

Prev Post

Rapid, în Liga Campionilor la handbal, Dinamo, refuzată de EHF

Next Post

Victor Ponta, premier la incendiul din Colectiv, prima reacție după achitarea lui Piedone

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0