Vrea medalii de aur la Campionatul Mondial de gimnastică ritmică
June 20, 2023

Vrea medalii de aur la Campionatul Mondial de gimnastică ritmică

By
  • 55
  • 0

Amalia Lică este principala favorită la titlu la competiția junioarelor de la gimnastică ritmică programată în perioada 7-9 iulie.

Programat la Cluj-Napoca, în perioada 7-9 iulie, Campionatul Mondial de gimnastică ritmică pentru junioare se apropie cu pași repezi.

După cum a recunoscut într-o conferință de presă președintele federației, Irina Deleanu, costurile organizării depășesc 1,7 milioane de euro, dar toate problemele au fost depășite.

Campionatul Mondial de 1.7 milioane de euro

„The beginning of magic”, regalul mondial al gimnasticii ritmice are loc între 7-9 iulie, la Cluj-Napoca, în Sala BT Arena.

62 de țări, 380 de gimnaste și 36 de ansambluri vor fi prezente la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică pentru junioare, organizat în premieră în România.

„Costurile organizării au depășit 1,7 milioane de euro, de șase luni aproape că nu mai dormim. Din fericire totul s-a rezolvat, vreau să-i mulțumesc domnului ministru…

Citeşte mai mult

Prev Post

Mutare rară a șeful agenției de informații a Germaniei, care îi îndemnă pe alegători să nu voteze cu un partid

Next Post

China a ajuns la un maxim istoric al importurilor de petrol rusesc. Europa a redus cu 90% achizițiile de țiței din Moscova

post-bars

Leave a Comment