150 de sportivi români pleacă la Jocurile Europene din Polonia
June 17, 2023

150 de sportivi români pleacă la Jocurile Europene din Polonia

By
  • 58
  • 0

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a prezentat în această dimineață echipa României pentru Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska (21 iunie – 3 iulie) care cuprinde 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive.

În cadrul evenimentului desfăşurat la Sala Polivalentă din Complexul Olimpic ”Sydney 2000” de la Izvorani, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat că aceasta este cea mai numeroasă delegație a României de la o ediţie a Jocurilor Europene.

150 de sportivi români pleacă la Jocurile Europene din Polonia

„Este momentul în care marcăm participarea României la cea de-a treia ediţie a Jocurilor Europene care anul acesta se vor desfăşura în Polonia, la Cracovia Malopolska.

Team România înseamnă în primul rând spirit de echipă, excelenţă, fair play şi mândrie naţională. Această ediţie a Jocurilor Europene la care vor participa 7.000 de sportivi,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ministrul Mediului, despre panica privind riscul de holeră: Apa Mării Negre se situează în parametrii normali în ce privește încărcătura microbiologică

Next Post

Ciolacu: Oamenii afectați de inundații vor fi ajutați de Guvern

post-bars

Leave a Comment