Cine e ministrul Agriculturii din Guvernul Ciolacu. Florin Barbu a fost mana dreapta a lui Vâlcov
June 14, 2023

Cine e ministrul Agriculturii din Guvernul Ciolacu. Florin Barbu a fost mana dreapta a lui Vâlcov

By
  • 58
  • 0

Florin Barbu, propunetrea PSD pentru Agricultură, ar fi fost mâna dreaptă a fugarului Darius Vâlcov,relatează Digi24. De altfel, parlamentarul ar fi fost director economic al Primăriei Slatina la momentul în care Darius Vâlcov ar fi primit mită pentru facilitarea câștigării unei licitații.  

FOTO Florin Barbu

Florin Barvu, avizat pozitiv pentru conducerea Ministerului Agriculturii, nu a știut să răspundă, fiind întrebat de jurnaliști cât este salariul minim în Agricultură. După ce a greșit și a fost corectat, Barbu a afirmat: „haideți să vorbim de Agricultură, nu vorbim de partea economică”, relatează Digi24.

De altfel, potrivit unor surse PSD citate de Digi24, Florin Barbu ar fi fost mâna dreapta a lui Darius Vâlcov din postura de director economic al primăriei, funcție pe care a ocupat-o în perioada 2010-2014, potrivit CV-ului. De altfel, sursele citate au mai relatat că ministrul propus  a condus diverse structuri ale…

Citeşte mai mult

Prev Post

Bank of China taxează Ethereum cu 28 de milioane de dolari. Ce urmărește China prin afacerile din piața cripto

Next Post

Care este legătura dintre stima de sine și depresie? Psihoterapeut Mihaela Bandoc: „Dacă nu se intervine la timp, de la o stimă de sine scăzută până la depresie e doar un pas”

post-bars

Leave a Comment