Geoană: Pentru medici s-a făcut un efort. Probabil se vor găsi resurse care să încurajeze profesia de dascăl
June 10, 2023

Geoană: Pentru medici s-a făcut un efort. Probabil se vor găsi resurse care să încurajeze profesia de dascăl

By
  • 29
  • 0

Secretarul general adjunct al NATO consideră, în ceea ce privește greva din învățământ că  nu este o problemă legată de salarii, subliniind că s-a făcut un efort și pentru medici ăn urmă cu câțiva ani. 

FOTO Inquam Photos / George Călin

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, consideră că „problema de fond în ceea ce privește sistemul de educație din România este să le dăm tinerilor deprinderi profesionale pentru meseriile viitorului, care sunt deja astăzi aici”.

„Eu sunt foarte, foarte preocupat de locurile de muncă pentru tinerii noștri în anii care vin, pentru că meseriile trecutului sunt ușor, ușor, dacă nu înlocuite, modificate de aceste noi tehnologii și avem nevoie să investim în educația acestor tineri. Conduc inovarea și tehnologia la NATO și văd în fiecare secundă cum noile tehnologii ne schimbă modul de viață”, a transmis Mircea Geoană într-un comunicat de presă.

Totodată,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Viteză în coastă pe Transalpina! Cine se bate pentru primul loc

Next Post

Coliziune între un tren încărcat cu motorină și unul cu îngrășăminte chimice, evitată în ultimul moment la Sighișoara / CFR ar fi încercat să mușamalizeze incidentul

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0