„Exclusiv Dinamo” DEBUTEAZĂ azi, 7 iunie, de la ora 21.00
June 9, 2023

„Exclusiv Dinamo” DEBUTEAZĂ azi, 7 iunie, de la ora 21.00

By
  • 58
  • 0

„Exclusiv Dinamo” debutează azi, 7 iunie, de la ora 21.00! Ovidiu Burcă, tehnicianul „câinilor”, și Vlad Iacob, administratorul special al clubului, invitații lui Cătălin Mureșanu la prima ediție.

ProSport.ro lansează EXCLUSIV DINAMO, o emisiune LIVE realizată de jurnalistul Cătălin Mureșanu și dedicată tuturor suporterilor dinamoviști.

Ovidiu Burcă, antrenorul care a readus-o pe Dinamo înapoi în Superligă, și Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, sunt primii invitați ai noii emisiuni ce debutează miercuri, 7 iunie, de la ora 21.00.

Timp de o oră, subiectele care ard peste săptămână în „Ștefan cel Mare”, fie că este vorba de formația, de acum, din nou, de Superligă (SC Dinamo 1948 SA) sau de cel mai galonat club sportiv din România (CS Dinamo), vor fi dezbătute împreună cu glorii, sportivi sau oficiali care sunt în mijlocul evenimentelor sau fac parte din istoria alb-roșie.

Emisiunea va fi difuzată în…

Citeşte mai mult

Prev Post

Apa din barajul Kahovka a scăzut la un nivel ce nu mai permite asigurarea răcirii reactoarelor centralei nucleare Zaporojie

Next Post

Mureșan solicită revizuirea Cadrul Financiar Multianual pentru a ajuta mai mult Ucraina şi Rep. Moldova. Ce spune despre bugetul pe 2024

post-bars

Leave a Comment