USR și Forța Dreptei au depus moțiune împotriva ministrului Educației. Reacția PNL
June 8, 2023

USR și Forța Dreptei au depus moțiune împotriva ministrului Educației. Reacția PNL

By
  • 34
  • 0

Membrii USR și Forța Dreptei au anunțat depunerea în Parlament a unei moțiuni împotriva ministrului Educației, Ligia Deca, acuzând că Guvernul a funcționat mai degrabă pentru „a sparge greva” și că „sunt propuse constant non-soluții” pentru profesori. 

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Membrii USR și Forța Dreptei au depus în Parlament o moțiune simplă, intitulată „Îndrăznesc să susțin Educația”, împotriva ministrului Educației Ligia Deca, solicitând „Guvernului PSD-PNL să-și asume angajamentele din programul de guvernare în privința finanțării sistemului de educație”.

„Educația românească a ajuns la un nivel atât de jos de plată, încât anumiți profesori nu își pot permite nici măcar să rămână în grevă sau să intre în grevă. Săptămâna viitoare, doamna Ligia Deca ar trebui să vină în Parlament și să răspundă pentru acest faliment generalizat”, a transmis senatorul USR Ștefan…

Citeşte mai mult

Prev Post

S-a stabilit câștigătoarea Conference League

Next Post

VIDEO Happy Bubble, acasă departe de casă pentru copiii ucraineni și mamele lor/ “Viața mea s-a schimbat dramatic din momentul în care am ajuns în România”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0