Pilotul care e în costum în noroaiele de off-road, Raimond Chelban
June 8, 2023

Pilotul care e în costum în noroaiele de off-road, Raimond Chelban

By
  • 22
  • 0

Este medic veterinar, președintele Clubului Adventure 4×4 Iași, pilor și copilot de off-road, dar și organizator de evenimente. Raimond Chelban a șocat lumea auto atunci când a apărut la cursele de off-road îmbrăcat la patru ace.

Cine spune că nu poți să apari la costum prin noroaiele din pădure? Raimond Chelban, pilot și copilot în campionatul național de off-road, duce eleganța pe alte culmi.

„Înainte conduceam un buggy la Clasa Extreme. Avea roțile de 1 metru înălțime, nu aveam uși, nu aveam parbriz și ieșeam din pădure plin de noroi. În 2016 am participat la altă clasă cu un Land Rover și mi-am dat seama că pot să termin o cursă curat și mi-am zis că pot participa și în costum… Acum sunt la altă clasă, iar nu am parbriz și uși, mă murdăresc de noroi din cap până în picioare. Prima dacă când am apărut la competiție asa, colegii spuneau că am venit la nuntă, nu la off-road”, a declarat Raimond Chelban.

În costum,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Parlamentarilor PNL li s-a transmis de la conducere să stea toată săptămâna viitoare în București

Next Post

UDMR, cu un pas în afara guvernării. Uniunea nu vrea să cedeze niciun minister important

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0