Rishi Sunak se află la Washington pentru a discuta despre tehnologie și apărare cu Joe Biden
June 7, 2023

Rishi Sunak se află la Washington pentru a discuta despre tehnologie și apărare cu Joe Biden

By
  • 26
  • 0

Premierul britanic Rishi Sunak a plecat marți seara pentru o vizită de două zile în Statele Unite, unde intenționează să discute cu președintele Joe Biden despre rolul Regatului Unit în viitoarea reglementare globală a inteligenței artificiale, potrivit AFP.

Premierul britanic Rishi SunakFoto: Leon Neal / AFP / Profimedia Images

Cei doi lideri se vor întâlni joi după-amiază la Casa Albă pentru a-și reafirma sprijinul neclintit față de Ucraina, în urma distrugerii unui important baraj hidroelectric în sudul țării, pentru care atât Moscova, cât și Kievul se acuză reciproc.

În timp ce Londra și Washingtonul împărtășesc aceeași linie cu privire la conflictul din Ucraina și o poziție fermă față de China, Rishi Sunak dorește totuși să consolideze poziția Regatului Unit pe scena mondială după Brexit.

El încearcă, de asemenea, să încălzească relațiile cu Joe Biden, care au fost mai degrabă reci sub predecesorii săi Boris…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ciucă: Italia, cel de-al doilea partener comercial al țării. Dorim să adaptăm cooperarea la provocările curente

Next Post

Când se joacă finala Cupei României la fotbal feminin

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0