Laszlo Boloni despre FCSB și Gigi Becali
June 6, 2023

Laszlo Boloni despre FCSB și Gigi Becali

By
  • 52
  • 0

Laszlo Boloni (70 de ani), antrenorul echipei de fotbal Metz din Franța, analizat situația din fotbalul românesc în urma diferendului CSA Steaua – FCSB.

Cunoscutul tehnician consideră că ar trebui să existe o singură echipă și îi critică atât pe Gigi Becali, patronul lui FCSB, cât și pe reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei.

Laszlo Boloni despre FCSB și Gigi Becali: „Nu este respectat publicul, nu sunt respectați fanii, nu este respectat fotbalul”

„Mi-aș dori ca Steaua, care era iubită de o țară întreagă, care continuă să fie cea mai iubită echipă din România, indiferent că e Steaua sau FCSB, să nu dispară. Trebuie să vorbim despre amândouă.

FCSB a luat naștere în urma unor anumite aranjamente între Minister și patronul actual. Această grupare este condusă într-un anumit fel care nu corespunde cu cel al echipei care a obținut cel mai mare succes din istoria fotbalului românesc.

Nu este respectat publicul, nu sunt…

Citeşte mai mult

Prev Post

Elon Musk a renunțat oficial la șefia Twitter / Cine îl înlocuiește

Next Post

Iohannis, la Summitul B9: Înţelegem clar nevoia de a întări apărarea şi de a consolida postura NATO pe Flancul Estic

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0