Cei 3 taikonauți chinezi au revenit pe Pământ după 6 luni petrecute la bordul stației spațiale Tiangong
June 4, 2023

Cei 3 taikonauți chinezi au revenit pe Pământ după 6 luni petrecute la bordul stației spațiale Tiangong

By
  • 21
  • 0

Trei astronauți chinezi s-au întors în siguranță pe Pământ după o perioadă petrecută la bordul stației spațiale Tiangong, a informat presa de stat, calificând misiunea drept „un succes complet”.

Unul dintre cei 3 astronauti reintorsi pe TerraFoto: Lian Zhen / Xinhua News / Profimedia

Capsula de întoarcere a navei spațiale Shenzhou-15 a aterizat la un loc de aterizare din regiunea Mongoliei Interioare din nordul Chinei, potrivit agenției de știri de stat Xinhua.

Astronauții Fei Junlong, Deng Qingming și Zhang Lu au ieșit din capsulă în „condiție fizică bună”, a informat duminică Xinhua.

Imaginile au arătat oficiali medicali îmbrăcați în salopete albe și măști de față, înfășând astronauții în pături albastre și ducându-i departe de locul arid de aterizare, unde capsula de culoarea cupru zăcea flancată de steaguri roșii.

Trio-ul petrecuse șase luni la stația spațială Tiangong, efectuând ieșiri în spațiu și o…

Citeşte mai mult

Prev Post

Naționala feminină de volei, victorie mare în Golden League

Next Post

Adjunctul lui Orbán, declarație revizionistă de ziua tratatului de la Trianon: Am decis să începem reunificarea națiunii noastre

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0