Cine este cea mai bogată actriță din lume. Are o avere estimată la aproape o jumătate de miliard de dolari
June 3, 2023

Cine este cea mai bogată actriță din lume. Are o avere estimată la aproape o jumătate de miliard de dolari

By
  • 56
  • 0

  • Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolurile sale în Blonde’s Revenge și Big Little Lies, devine cea mai bogată actriță din lume.
  • Actrița și-a vândut compania de producție Hello Sunshine pentru 900 de milioane de dolari, contribuind astfel la creșterea impresionantă a averii sale.
  • Succesele sale ca producătoare, inclusiv serialele Big Little Lies și The Morning Show, au adus venituri substanțiale și au consolidat poziția sa în topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

Actrița și producătoarea Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Blonde’s Revenge și Big Little Lies a obținut titlul de cea mai bogată actriță din lume în acest an, conform revistei Forbes. Potrivit estimărilor, averea sa se ridică la impresionanta sumă de 440 de milioane de dolari, relatează The Independent.

La vârsta de 47 de ani, Reese Witherspoon a reușit să-și vândă compania de producție Hello Sunshine în august 2021, într-o…

Citeşte mai mult

Prev Post

Regele Charles: „Întotdeauna m-am simțit ca acasă în România”. A recitat din Eminescu

Next Post

Orice nou acord de dezarmare nucleară va depinde de China, spune SUA / Washingtonul preferă să-şi modernizeze arsenalul, nu să îl mărească

post-bars

Leave a Comment