Petre Geamănu, dat afară de Mitică Dragomir din afacerea „Lacul Băneasa”
June 2, 2023

Petre Geamănu, dat afară de Mitică Dragomir din afacerea „Lacul Băneasa”

By
  • 37
  • 0

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), l-ar fi eliminat pe Petre Ilie, zis Petre Geamănu, din afacerea cu pește pe care o are în nordul Capitalei și unde deține, în concesiune, lacurile Herăstrău și Băneasa.  

Dumitru Dragomir este concesionarul lacurilor Herăstrău și Băneasa, însă cele două lucii de apă au fost gestionate de alte persoane, care, ani la rând, au păzit lacurile de plasele braconierilor, au pescuit industrial și au strâns taxele de la pescarii sportivi.

Una dintre persoanele care, la un moment dat, a intrat în afacere a fost Petre Ilie, zis Petre Geamănu. Acesta s-a implicat la Băneasa, însă surse Gândul au dezvăluit că Dumitru Dragomir ar fi renunțat repede să lucreze împreună, în condițiile în care Geamănu nu are o reputație tocmai bună.

”Eu nu sunt pescar, alții pescuiesc peștele meu”

Sursele citate au mai spus că, unul dintre motivele pentru care fostul președinte al…

Citeşte mai mult

Prev Post

VIDEO Zelenski ordonă verificarea adăposturilor antiaeriene: „Acest nivel de neglijenţă din oraş nu poate fi acoperit de nicio scuză” / Dispută cu primarul Klitschko

Next Post

Regele Charles: „Întotdeauna m-am simțit ca acasă în România”. A recitat din Eminescu

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0