Amazon și-a spionat clienții prin camera instalată în soneria Ring
June 2, 2023

Amazon și-a spionat clienții prin camera instalată în soneria Ring

By
  • 38
  • 0

  • Amazon a fost amendată cu peste 30 mil. dolari pentru că și-a spionat clienții prin intermediul camerelor de supraveghere și a colectat date prin intermediul tehnologiei Alexa.
  • „Deși nu suntem de acord cu afirmațiile FTC referitoare atât la Alexa, cât și la Ring și negăm încălcarea legii, aceste reglementări ne lasă aceste chestiuni în urmă” , a comunicat compania.
  • Comisarul FTC, Alvaro Bedoya, a declarat că reglementările ar trebui să trimită un mesaj companiilor de tehnologie că nevoia lor de a colecta date nu este o scuză pentru a încălca legea.

Un fost angajat al sistemului de camere de supraveghere Ring de la Amazon.com a spionat luni de zile clienții de sex feminin în 2017 cu camere amplasate în dormitoare și băi, a declarat Comisia Federală pentru Comerț într-un dosar de judecată miercuri când a anunțat o amendă de 5,8 milioane de dolari aplicată companiei pentru încălcări ale vieții private, potrivit Forbes și Reuters.

De…

Citeşte mai mult

Prev Post

De ziua copilului, cu mașinile de raliuri la Palatul Parlamentului

Next Post

Sondaj. O treime din parlamentari consideră că inteligența artificială va fi o amenințare pentru copii. Cum e văzută educația sexuală

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0