FOTO-VIDEO. Primul Aston Martin DB12 s-a vândut la o licitație caritabilă. Cât a costat supercarul
May 30, 2023

FOTO-VIDEO. Primul Aston Martin DB12 s-a vândut la o licitație caritabilă. Cât a costat supercarul

By
  • 38
  • 0

  • Primul super tourer din lume a fost vândut pentru 1,6 milioane de dolari în timpul unui eveniment plin de vedete în sprijinul amfAR Gala Cannes 2023.
  • Supercarul va fi semnat de Lance Stroll și Fernando Alonso.
  • Vehiculul a fost adus pe scenă de Eva Longoria și James Marsden, în timp ce celebrități din lumea divertismentului, a artelor și a modei s-au alăturat evenimentului.

La mai puțin de 48 de ore de la debutul oficial al modelului Aston Martin DB12, constructorul auto a vândut ocazia de a deține prima mașină client în cadrul unei licitații caritabile la Cannes, Franța. Primul super tourer din lume (așa descrie Aston Martin DB12) a fost vândut pentru 1,6 milioane de dolari în timpul unui eveniment plin de vedete în sprijinul amfAR Gala Cannes 2023, în beneficiul The Foundation for AIDS Research, scrie Motor1.

Vehiculul a fost adus pe scenă de Eva Longoria și James Marsden, în timp ce celebrități din lumea divertismentului, a artelor și a modei s-au…

Citeşte mai mult

Prev Post

Lotul naționalei mici pentru Euro 2023! Selecționerul Emil Săndoi

Next Post

România salută listarea primelor persoane sancționate ca urmare a acțiunilor de destabilizare a Moldovei

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0