S-a stabilit barajul pentru Conference League! Partida va fi joi
May 29, 2023

S-a stabilit barajul pentru Conference League! Partida va fi joi

By
  • 44
  • 0

Universitatea Craiova a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Trupa lui Eugen Neagoe avea nevoie de o victorie şi ca formația clujeană să nu câștige cu Farul pentru a juca barajul de Europa Conference League.

În urma acestui rezultat partida pentru ultima echipă care va juca în Conference League va fi barajul CFR Cluj – FC U Craiova.

S-a stabilit barajul pentru Conference League! Partida va fi joi și va decide ultima reprezentantă a Superligii în Europa

CFR a deschis scorul prin Daniel Bîrligea (15), dar Louis Munteanu (42) a restabilit egalitatea în finalul primei reprize. Tot el putea aduce campioana în avantaj, dar a ratat un penalty (45), Simone Scuffet apărând şutul său. Lovitura de pedeapsă fusese acordată pentru henţ la Cristian Manea.

Farul a reuşit să câştige, prin golul marcat de acelaşi Louis Munteanu (62 – penalty), după ce tot el fusese…

Citeşte mai mult

Prev Post

Science Report: Circa 30% dintre articolele științifice medicale sunt falsuri. China va folosi în premieră sateliți pentru a proteja rezervațiile naturale. O sabie indiană din secolul al XVIII-lea a devenit cea mai scumpă sabie din lume

Next Post

Iohannis, mesaj de felicitare pentru Erdogan: Aștept cu nerăbdare să continuăm cooperarea strânsă

post-bars

Leave a Comment